Направи си го да ти е винаги на дневен режим дисплея
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дисплея
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщениеНаправи си го да ти е винаги на дневен режим дисплея
Залагам на проблем с датчика за външна осветеност.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКато казваш, че регулаторът за осветлението се е прецакал, в какво положение е (максимално, минимално или нищо не свети?)
Да не би да е затулено с нещо фото-окото на ICS - а това вдясно от бутона за вадене на касетката. Пробвай да светнеш с фенерче в него и виж дали яркостта на дисплея се увеличава.
Пробвал съм с настройките на ICS за дисплея. И при трите настройки реагира по същия начин - дневна, нощна и автоматична.
Самото диодче до отвора на касетката изглежда чисто, но ще тествам вечер да му светна.2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
От тази сутрин и аз имам подобен проблем,запалих колата дисплея премигна няколко пъти и изчезна,ако променям скороста на вентилатора или температурата отново светва пак премигва и отново изчезва,така няколко пъти и после си заработи.
П.С Още миналата зима ми премигваше при сутрешно палене,но след това се оправяше,нямам идея дали студа има връзка,но е факт.Дайте идея къде да търся проблема?
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеОт студа е. Течните кристали не работят добре при ниски температури.
Няма кой знае какво, което можеш да направиш.А моят дисплей днес реши да смени (д)ефекта при палене - след като мотора запали го няма никакъв около минута-две, след това по много елегантен начин се появява едва видим и за около минута още вдига яркостта до нормалното. Май трябва да го пиша в графа "Екстри"
...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Защото освен ниските температури, които пряко влияят на дисплея има и други влияещи фактори, като стойността на захранващото напрежение преди, по време и след студен старт на мотора, състояние на подсветката и пр.
Аз също съм забелязвал понякога подобно поведение, но не задълбавам в това, защото при малко по-високи температури всичко е ОК.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
За да сменя инвертора и подсветката трябва да сваля ИЦС-са нали?Инвертор втора ръка или има и нов,също важи и за подсветката,къде да търся нова?
Знам ли дали при мен има връзка това с акумулатора,същият е на 1г. и е 100Ah,но в същото време колата не се изкарва повече от 1-2 пъти в седмицата,но за пробег от поне 200-300км. иначе си върти нормално и след престой от 6-7 дни пали без проблем.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеЗа да сменя инвертора и подсветката трябва да сваля ИЦС-са нали?Инвертор втора ръка или има и нов,също важи и за подсветката,къде да търся нова?
Знам ли дали при мен има връзка това с акумулатора,същият е на 1г. и е 100Ah,но в същото време колата не се изкарва повече от 1-2 пъти в седмицата,но за пробег от поне 200-300км. иначе си върти нормално и след престой от 6-7 дни пали без проблем.
Не е изключено проблемът да е и в CCFL тръбите. Какви са точните им параметри за ICS - а, трябва да се разглоби за да се разбере.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment